S láskou namícháno a zabaleno ♥



Ahojte ♥,
áááách...ten pocit kdy po dlouhé odmlce si sednete k počítači, najedete si čas na blog a vaše prsty začnou v ten moment kmitat po klávesnici a v hlavě přemýšlíte jak nejlépe ze sebe vypsat tyto řádky,...

V zásobě mám ještě pár fotek takže to budu tak nějak průběžně postovat ale dneska jsem si pro Vás KONEČNĚ! připravila video posledního unboxingu, pak konečně poskytnu i jiné formáty videa např. haul, který byl naposledy,......tssss hodně dlouho.
Ale teď k dnešnímu videu, je to unboxing balíčku od BOX4PET, který jsme objednala svému mazlíčkovy k narozeninám (jen jsem chtěla zmínit, že narozeniny už dávno měl, jen jsem se ke střihu videa dostala až teď).
Je to tedy narozeninový box a společně Vám ve videu s Jamzou ukazujeme co dostal k jeho 6tému roku života na planetě Zemi a teď k...

Tato stránka nabízí box pro Vašeho miláčka a to kočičku, pejska, koně nebo i králíčka. Co si pamatuji dělali i Vánoční box, jejich nabídka se v tomto hodně mění ale také se snaží oslovit i majitele jiných mazlíčků, takže uvidíme co přinesou do budoucna. Teď nově přidali třeba box pro štěně, upřímně bych u nich i uvítala rozdělení plemen, já mám bojové plemeno a pro toho se hodí úplně jiné hračky než třeba pro menší plemena. Jamal je totiž ničitel všeho.
Ale nemohu říct že jsem se svým boxem, tedy omlouvám se s Jamzovým, nespokojena. Obsah byl fajn, bylo tam něco pro mě i mazlíčka, skoro všechno to využijeme až na ty obojky, které by Jamza mohl nosit na tlapkách ale ty věnujeme kamarádům. Ten svítící obojek, to byl dárek který jsem si sama mohla vybrat, při každé objednávce si můžete totiž vybrat dáreček zdarma. Dokonce při objednání boxu máte volbu výběru velikosti pejska. Cena narozeninového boxu byla 349,- a dodání bylo velice rychlé. Hned do týdne od objednávky. Měla bych to dříve ale já chytla tu dobu kdy narozeninový box dali znovu do nabídky.
Sečteno a podtrženo, rozhodně to nebyla poslední objednávka na jejich stránce, je to nápadité a milé. Jsem zvědavá co nachystají na Vánoce, možná vyzkouším i box pro kočičky.





XOXO

1 komentář:

  1. děkuji za krmení rybiček O:) a taky jsem ráda, že se ti má videa libí, hihi.

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář, budu ráda za další návštěvu ♥