Rozhovor s fashion blogerkou Karolínou Havlíkovou

Ahoj krásky ;-) jsem tu opět s dalším článkem který bude formou rozhovoru mnou vybranou blogerkou ať už fashion, beauty, DIY, nebo lifestylu a další... Tímto bych vám chtěla představit nejen mé oblíbené blogerky ale také ty co sleduji a ráda bych je vám představila už jen kvůli tomu co na blogu nabízí, o čem píší, ale taky aby jste zjistili o nich více, nějaké typy, triky, rady a zajímavosti, třeba to někoho bude inspirovat pro založení blogu, nebo tak získá nové informace. Otázky jsem volila takové aby celý rozhovor působil jakoby se bavily dvě kamarádky na kafču ;)...a můžeme jít na to, ne?!

zdroj tumblr
První jsem si vybrala moji oblíbenou fashion blogerku Karolínu Havlíkovou která vede tento ÚŽASNÝ BLOG 

1. Proč vedeš blog o módě a jak vznikla tvoje láska k ní?
Móda je můj život asi tak od 16 let, kdy jsem si začala vydělávat alespoň malý peníz a nemusela se tak pokaždé ptát rodičů, když jsem si chtěla něco koupit. Nicméně je to trochu zarážející, protože rozhodně nemám pocit, že bych kdy módě nějak rozuměla, naopak si myslím, že můj styl se ustálil až teď ve 26 letech



2. Tvoje oblíbené kousky oblečení?
Oblíbené kousky oblečení? Rozhodně boyfriend džíny s vysokým pasem. Do práce je nesmím nosit a o to větší je tedy má láska k nim. Mezi další oblíbené kousky patří určitě bavlněné košile, huňaté šály a kožený křivák.



3. Jak nakupuješ a kde?
Nakupuji většinou online, protože jsem líná chodit do obchodů respektive mi na to nezbývá moc času, přestože mé oblíbené mám hned vedle místa, kde pracuji. Stálice jsou Zara, Mango, Asos, Lindex.

4. Jak si chystáš outfit a jak tě napadají kombinace?
Poslední dobou mám tak málo času, že si outfity nechystám vůbec. Nakoupila jsem nadčasové kousky a ty teď kombinuji až ráno než jdu do práce. Kousky jsou jednoduché a minimalistické, proto kombinace obvykle klapne. Kombinace samozřejmě sleduji v časopisech, na ostatních blozích a online katalozích.



5. A jak vypadá tvůj nakupovací den?
Bude to znít zvláště, ale nepraktikuji nakupovací dny. Vždy mám naprosto přesný plán, co si který měsíc koupím a když už musím do obchodu, popadnu ty konkrétní věci a prchám pryč. Znám svoji velikost tak dobře, že si věci obvykle ani nezkouším a ještě se mi nestalo, že bych něco vracela. Spíš to pak prodávám na Votočvohoz. :-)

A to je vše, ptala jsem se hlavně na takové otázky aby se v nich zodpovědělo i více najednou. Tímto bych chtěla moc poděkovat za poskytnutý rozhovor Karol :-) přeji ji i jejímu blogu spoustu krásných společných chvil, štěstí a hodně čtenářů ;-)
Tímto se s vámi loučím a teď jdu připravit další článek pro vás ;-) :-* XOXO


10 komentářů:

  1. Skvělý rozhovor, Káju sleduji moc ráda, je skvělá :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, souhlasím s tím že je skvělá, její styl je prostě jedinečný ♥

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji, byla jsem zvědavá zda-li se takové rozhovory budou líbit, krátké, stručné ale přesto v nich bude hodně ;)

      Vymazat
  3. pěkný článek :) blog Káji sleduji pár měsíců a moc se mi líbí její blog :))

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad!:) Mimochodem, nominovala jsem tě na Liebster award tag, takže když budeš mít chvíli, můžeš v něm pokračovat!:) Tady: http://taleofmissa.wordpress.com/2014/10/15/liebster-award-tag/

    Alex

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ;) jsem ráda že se článek líbí;) PÁNI! to je krásné překvápko, jsem fakt moc vděčná a ráda, je to velice hezké, moc děkuji, rozhodně se zapojím ;) ♥ úžasné! ♥

      Vymazat

Děkuji ti za komentář, budu ráda za další návštěvu ♥