__________Haul Únor a Březen__________


To brzy co?  ale teď abych Vám to ujasnila,....
Tento haul jsem chtěla natočit jenže časově to nestíhám a dnešní pondělí měl na blogu být úplně jiný článek, jenže než já se dostanu k úpravě videa a poté i natočení haulu bude konec května a přiznejme si kdo by se na mě nedíval jako na blázna?!  proto jsem se rozhodla pro rychlejší volbu a to nafocení, teď budu mít týden na úpravu videa ´´my makeup routine´´ ano tento článek chci aktualizovat o video, jelikož s fotkami jsem nebyla vůbec ale vůbec spokojená  a příští týden už bude video, na konci května se těšte na haul v podobě videa a taky mám pár fotek a na další se chystám, také se tu více začnou objevovat outfity jelikož můj šatník už jde tím dobrým fashion směrem o který se tak urputně snažím  takže si myslím že toho mám nachystáno více než dost teď jen to zformulovat do článků 


(krém na ruce od značky VEVAY od maminky )


(´´Rtěnka v tužce´´ nevím přesný název  jestli to vůbec nějaký má  zn. VEVAY opět od maminky )


(Korektor zn. VEVAY - překvapivě od maminky )


(Dětské ubrousky které jsem si za poslední dobu hodně oblíbila, jenže bohužel nevyrábí už ty moje tedy aspoň už není stejná ´´struktura?!´´  také to máte tak s nějakým produktem? cena cca 50,-)


(Tuhle masku jsem si velice oblíbila, je z drogerie TETA za 100,- a za mě tedy 1*, ♥)


(tento úžasný crop top s aztéckým vzorem jsem si pořídila na vinted.cz za cca 100,- i s poštovným a balným, no není to bezva kup? ♥)


(Tyto napůl kalhoty, legíny jsem si pořídila u nás ve městě u vietnamců za 200,-, taky někdo u nich nakupujete? Já bohužel už nemám tu možnost nakupovat tak často v Olomouci, ale myslím si že není na nákupech v takovýchto obchodech nic špatného no ne? ☺)


(čisté černé ´´wayfarer´´ brýle jsem potřebovala jako sůl, neměla jsem žádné jednoduché a za 60,- od vietnamců sem ani neváhala o koupi ☺ druhé brýle jsem taktéž pořídila u vietnamců za 60,- a už dlouho jsem po takových koukala ale vždy odkládala jejich kup, tentokrát jsem neváhala )


(Tento šikovný dělič a záchranář před zamotanými sluchátky jsem si pořídila na stránce www.stylemarket.cz, za 65,- mají tohoto bílého pejska a ještě v šedé barvě, poštovné je zdarma! Dodání rychlé a komunikace skvělá! najdete tam mnohem více! ☺)


(Tuto sadu štětců jsem dostala jako pozornost k objednávce krytu na mobil jenže kryt došel špatný a na reklamaci nereagují, stránka se jmenuje www.clocktime.cz ale když jsem si to chtěla ověřit abych vám tady nepsala špatnou stránku, ukázalo mi to mimo provoz, no aspoň víte že kdyby se tato stránka dostala zase do oběhu tak nedoporučuji na ni objednávat. Jinak štětce jsou kvalitní, nepelichají a jsem s nimi spokojená.)


(Už dlouho jsem potřebovala nějaké botky na podzim a jaro, přednost? bez podpatku!  těch už mám dost! Tyto jsem si pořídila u vietnamců za 450,- a velká spokojenost, moc se mi líbí a zatím drží )

A copak vy jste si pořídily nového? zanechte i odkaz ráda se podívám tyto články a videa mám moc ráda  to je ode mě vše a mějte se krásně ♥
XOXO

5 komentářů:

  1. Ahoj Heyley, děkuju moc za tak pěkný komentář :) jsem ráda, že se ti moje videa líbí, i že si mě začla sledovat :3 s těmi povídacími videi si nejsem jistá! :D jako napadlo mě to, ale nevím, jestli bych to uměla :/ některé vlogerky mi přijdou trapné a já bych beztak taky byla :D no. něco zkusit můžu a když to bude fajn, tak to publikuju ;) každopádně videa z cest budou určitě pokračovat, hlavně v létě plánuju být abroad a z toho bych mozná mohla dělat i vlogy :D uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  2. ta rtěnka a legíny vypadají skvěle =)

    s pozdravem allys-cook.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. always wanted to get a good hand cream this last week.. thks
    new post: http://melodyjacob1.blogspot.com/2015/05/sandgren-clogs.html
    blog: http://melodyjacob1.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkné věcičky :)


    PS: Právě u mě probíhá GIVEAWAY, budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  5. Top se mi velmi líbí a ta cena je opravdu vydařená

    OdpovědětVymazat

Děkuji ti za komentář, budu ráda za další návštěvu ♥